Welkom bij Salderes Best 
Uw specialist voor het verwijderen van tatoeages, pedicure en huidverzorging.


Nieuws


Terug naar overzicht

25-01-2021

ANTI-AGING Behandeling

Revtal anti-aging collegen complex kan op iedere leeftijd uw collageenverlies aanvullen. Uniek collageencomplex met gepatenteerde ingrediënten:
- Voor natuurlijke huidverjonging
- Bewezen resultaat binnen 4 tot 6 weken

Revitaltrax Anti-Aging Collagen Complex is een uniek collageencomplex met collageen peptiden, vitamine C, zink en biotine.
Collageen draagt onder andere bij aan de stevigheid en elasticiteit van de huid en is daarnaast ook belangrijk voor je gewrichten, kraakbeen, haar en nagels. Vanaf je 25e levensjaar neemt het collageengehalte in je huid af, waardoor de elasticiteit van de huid minder wordt en er fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Een collageensupplement kan een goede aanvulling op je dagelijkse voeding zijn om jouw jeugdige uitstraling te behouden.

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, dat helpt om de huid van binnenuit te versterken. Daarnaast is deze vitamine ook belangrijk voor het behoud van gezond kraakbeen. Biotine (vitamine B8) en het mineraal zink voeden je huid van binnenuit en houden ook je haren sterk. Zink is bovendien ook goed voor je nagels.

Revitaltrax is een eenvoudige en smakelijke manier om jouw dagelijkse portie collageen in te nemen. Dit beauty supplement kan eenvoudig opgelost worden in warme of koude dranken zoals thee, water of een smoothie.

DE REVITAL BEHANDELING IS ER OOK MET PRODUCTEN OM UW HUID AAN DE BUITENKANT TE ONDERSTEUNEN. U KUNT DEZE BEHANDELING GRATIS ONDERGAAN BIJ AANKOOP VAN 3 PRODUCTEN.

WILT U ONZE BEHANDELING SKINCARE ESSENTIALS ZONDER VERPLICHTING ONDERGAAN. DAN KUNT U EEN AFSPRAAK MAKEN TELEFOON 0624151068
PROEFBEHANDELING VAN € 55,00 VOOR € 25,00 ZONDER AANKOOP VERPLICHTING.Terug naar overzicht 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn