Welkom bij Salderes Best 
Uw specialist voor het verwijderen van tatoeages, pedicure en huidverzorging.

Verwijderen, aanbrengen of herstellen van Permanente Make-Up (PMU)

 

Ik begrijp als geen ander dat u zich ontzettend ongelukkig kunt voelen met een verkeerd gezette permanent make-up of tatoeage. U zou hier zo snel mogelijk vanaf willen of professioneel advies willen krijgen. Ik help u graag met het verwijderen of herstellen van uw permanente make up of tatoeage.

 

Op deze website komt u alles te weten over de verschillende technieken en mogelijkheden voor uw tatoeage of permanent make-up te corrigeren of geheel te laten verwijderen door middel TEPR (Trans Epidermal Pigment Release). Houdt er rekening mee dat niet alles meteen weg kan zijn na een behandeling. Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan vrijblijvend contact met mij op.

 

 

Duur van de behandeling

De duur van een behandeling bedraagt ca. 1 uur. De huid heeft minimaal 4 weken nodig om genoeg te herstellen voor een volgende TEPR behandeling. Als u na één of meer behandelingen het gewenste resultaat heeft bereikt dan moet u ongeveer 2,5 maand wachten voordat u kunt beginnen aan nieuwe permanent make up. Door mijn ruime ervaring bent u bij mij in veilige handen en kunt met een gerust hart beginnen aan de behandeling.


De naald removal techniek voor het verwijderen van PMU

De naald removal behandeling (non laser removal) is in veel gevallen iets langzamer met verwijderen als de laser behandeling, dus waarom zou er voor de naald removal techniek kiezen en niet voor de laser behandeling? Met de zelf ontwikkelde techniek kan ik het pigment alsnog verwijderen of lichter maken. Ik kies voor de naald removal techniek als een pigment een uv-filter heeft waar de laser niet doorheen kan of het een kleur betreft die we met de laser niet kunnen behandelen doordat er stoffen in zitten die niet kunnen afbreken. De naald removal techniek (non laser removal) heeft nog een groot voordeel, ik kan hiermee heel nauwkeurig het pigment lichter maken. De laser gaat vaak te snel als u uw wenkbrauwen of eyeliner een tintje lichter wilt hebben. Met de naald removal techniek is dit probleem zeer nauwkeurig op te lossen. Ik zal voordat de behandeling begint uw pigment probleem goed inschatten en samen met u beslissen welke behandeling het meest geschikt voor u is. Ik heb verschillende naald removal behandelingen zoals:


• Geheel verwijderen van permanent make-up;
• Geheel verwijderen van tatoeages;
• Donker pigment zeer nauwkeurig lichter maken;
• Gedeeltelijk verwijderen (bijvoorbeeld te dikke wenkbrauwen of eyeliner dunner of korter maken);
• Te hoge boog in de wenkbrauwen aanpassen.


De naald removal techniek (non laser removal) zal de inkapseling rond het pigment oplossen en de huid wat langer open houden om het lichaam de kans te geven op het pigment gedeeltelijk af te voeren en op te nemen. De huid kan na de behandeling rood en gezwollen zijn en heeft enkele dagen nodig om te herstellen. De huid heeft ongeveer 4 tot 6 weken nodig om te herstellen. Deze periode moet daarom aangehouden worden voordat u weer de eventuele volgende behandeling mag ondergaan. Er is geen enkele techniek, die alle problemen in één keer kan oplossen. Voor verschillende problemen zijn er verschillende methodes en technieken. Vaak wordt er van verschillende technieken gebruik gemaakt voor een optimaal resultaat.

 

Wenkbrauwen

Direct na de behandeling met een vochtig, uitgeknepen wattenschijfje de pigmentatie schoon te maken. Rustig deppen en niet boenen. Hiermee verwijder je het lymfevocht. Herhaal dit elk uur 4 keer en na 6 uur mag u een dun laagje After Care aanbrengen met een schoon wattenstaafje.

Prijsopgaaf

Klik hier voor de prijsopgave.

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn